Bedrijf


  • slider-image

Accountantskantoor Detrez: ontmoet de mensen achter de cijfers

Ons accountantskantoor staat voor 11 medewerkers met een duidelijke visie.

Hoe wij het verschil kunnen maken voor jouw fiscaliteit, accountancy en boekhouding ontdek je hieronder. Of maak een vrijblijvende afspraak en ontmoet ons team tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ons cijferberoep draait niet enkel om getallen. Het gaat vooral over mensen die samen hetzelfde doel willen behalen: jouw succes.

1 team van 11 medewerkers

Met ons team van 11 medewerkers, waaronder 4 ervaren accountants, ondersteunen en adviseren we reeds meer dan 30 jaar vele ondernemers bij hun administratieve en financiële verplichtingen.

In 30 jaar van 1 accountant naar 11 medewerkers

In 1983 startte Luc Detrez, de huidige zaakvoerder, als zelfstandige accountant in bijberoep. Hij had meteen begrepen dat boekhouding en fiscaliteit niet enkel over cijfers gaat.

Zijn warme aanpak en oprechte respect voor de mensen achter de ondernemingen die hij ondersteunde, zijn tot op vandaag kernwaarden die al onze medewerkers hoog in het vaandel dragen.

In 1985 was de tijd rijp om over te stappen naar het voltijdse zelfstandigenstatuut. Het aantal tevreden ondernemers die een beroep deed op zijn diensten bleef toenemen.

Om dezelfde kwaliteit te kunnen blijven bieden, was er maar 1 echte optie: de overstap maken naar een bvba én gedreven mensen aanwerven.

In 1991 versterkte Myrjam ons team. Samen met Luc vormt ze de drijvende kracht van ons team.

Cijfers meten het succes van een onderneming. Mensen behalen het succes.

1 duidelijke visie

Jouw zakencijfers vormen de basis voor belangrijke beslissingen die je moet nemen om de financiële gezondheid van jouw onderneming te waarborgen.

In de praktijk echter heeft niet elke ondernemer zin, interesse of tijd om rapporten en tabellen met bedragen en procenten te ontcijferen. En dat hoeft ook niet, want wij ondersteunen jou hierbij.

Rapporten over jouw zakencijfers zijn noodzakelijk. Maar wij gebruiken deze om jou op voorhand helder te informeren en gericht te adviseren.

Kwaliteitszorg


Elk fiscaal en administratief document gaat door de handen van minstens 2 van onze ervaren medewerkers. Onze kwaliteitszorg stopt echter niet bij strenge interne controles van cijfers.

We maken graag tijd vrij voor jou om samen alles uit te klaren en te bespreken, ruim voor de deadlines van aangiftes.

Toekomstvisie


Door te kiezen voor ons accountantskantoor, geniet je van 2 generaties know-how. De rijke ervaring van de eerste generatie koppelen we naadloos aan de moderne noden van hedendaagse ondernemers en particulieren.


Ondanks dat we in het digitale tijdperk leven en we mee-evolueren, blijven we sterk geloven in de kracht van menselijk contact.

Maak kennis met ons team


Luc Detrez

Oprichter - Zaakvoerder Accountant - Belastingconsulent

Myrjam Leenders

Belastingconsulente

Yves Detrez

Accountant - Belastingconsulent YvesDetrez@lucdetrez.be
089 320 292

Nicky Pannekoeke

Accountant - Belastingconsulent NickyPannekoeke@lucdetrez.be
089 320 293