Maatregelen Corona-virus (verlenging tot 19 april 2020)


30 maa 2020

Maatregelen

De berichtgevingen rondom het Corona-virus zijn inmiddels alom tegenwoordig. Gelet op de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad zijn wij bij Detrez accountancy ook genoodzaakt om bepaalde maatregelen te nemen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. De gezondheid van onze collega's en ons cliënteel is immers onze voornaamste bezorgdheid.

Gesloten deuren

Tot en met 19 april 2020 zal ons kantoor daarom zo veel mogelijk achter gesloten deuren werken. Indien uw bezoek aan ons kantoor niet noodzakelijk is, dan verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen. Wij blijven uiteraard ter beschikking om u verder te woord te staan, dit kan telefonisch of per e-mail.

Voor het bezorgen van fysieke documenten is het mogelijk om het kantoor te betreden en de documenten in de daarvoor voorziene bakken te deponeren. Wij geven de voorkeur om geen persoonlijk contact te hebben aan de balie. Indien u bepaalde ziekteverschijnselen ondervindt, dan vragen we u om het kantoor helemaal niet te betreden.

Wij blijven beschikbaar voor u

Gedurende deze periode blijven wij garant staan voor een efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening, maar zoals gezegd geven wij er de voorkeur aan om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. Ons team stelt alles in het werk om deze periode zonder al te veel hinder voor u te overbruggen, met in acht name van de deadlines. Daarnaast blijven wij de vinger aan de pols houden voor de ondersteuningsmaatregelen die door onze overheid worden uitgewerkt.

Voor verdere ontwikkelingen raden we u aan om onze website te raadplegen, wij trachten u via dit kanaal verder te informeren.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.